Beautifulnailsbytiny.nl

Tiny wilde haar online visitekaartje verbeteren. Nou, dat kan geregeld worden! Na een uurtje samen oefenen beheert Tiny haar website tegenwoordig zelf.
Website laten maken door Frankly SEO

Link website: beautifulnailsbytiny.nl

Tiny wilde graag een simpele website waarop ze haar werk kon tonen van haar nagelstudio. Ook moest de website een contactpunten worden voor (nieuwe) klanten en de online vindbaarheid verbeteren. 

WordPress website – template 

Om de kosten te drukken hebben we gekozen voor een wordpress template website. Hierdoor is een website relatief snel en goedkoper te realiseren. Bij een template website is er de keuze uit tientallen verschillende templates. Je kiest er één die bij je bedrijf past en deze passen we vervolgens helemaal voor je aan. 

Online Vindbaarheid

Ook hebben we een paar zeer effectiefe technieken gebruikt om de vindbaarheid met relatief weinig moeite te vergroten. Met een goede inrichting van het Google mijn bedrijf profiel hebben we grote stappen gemaakt. 

Klantenstop 

Door de enorme toename in de online vindbaarheid weten de klanten Tiny tegenwoordig goed te vinden. Door de nieuwe wordpress website vindt Tiny veel nieuwe klanten in haar eigen buurt. De zaken lopen nu zelfs zo goed, dat Tiny er aan denkt om een klantenstop in te voeren. We kunnen zeker stellen dat de website vóór haar werkt. 

Wilt u nu zelf ook een wordpress template website, of liever een website op maat laten maken? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Dan bespreken we hoe een website kan helpen in uw situatie. 

Delen:

Meer berichten

De Roos Visuals

Soms heb je van die projecten, waar je heel blij van wordt. Dit was er zo eentje. De klantwens Angelique wilde graag een plek om

Wil je een website laten maken in Emmen en omgeving? Dat kan!

Elcatronics

De wens van de klant Michael van Elcatronics vond het tijd voor een make-over van de website. De oude website was gedateerd en niet meer

Website in de kappersbranche laten maken in Emmen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Professional Hairsolutions

Wat de klant zei Uitstekende ervaringen met de diensten van Franklyseo. Frank werkt volgens afspraak en is vrijwel altijd bereikbaar. Hij denkt mee, en werkt

By Artistique

Link naar de website: www.byartistique.nl By Artistique wilde graag een website voor haar vijf kapsalons in regio Deventer laten maken. Het doel van de klant

Stuur mij een bericht

Chat openen
1
Scan de code
Hoi,

Even vrijblijvend bellen over jouw wensen?

Groetjes,

Frank