Podcastguru.nl

Een frisse nieuwe website voor de podcastmakers van Podcastguru.nl. Compleet met conversie gestuurde Google advertentie campagnes.

Link naar de website: Podcastguru.nl

Een goede website heeft een duidelijk doel. Zo ook die van Frederik van Podcastguru.nl. Voor Frederik is het voornaamste doel klanten werven via de website. 

Nu is het belangrijk om te weten dat een (nieuwe) website niet zomaar scoort, de klanten komen niet zo maar op je af rennen. Dit weet menig ondernemer. Het is daarom belangrijk dat je een vorm van marketing kiest. Dit kan mond-op-mond zijn of visitekaartjes, maar voor de meeste ondernemers is dit niet genoeg. 

Frederik kiest daarom voor online adverteren via Google. Allereerst hebben we daarvoor een compleet nieuwe, frisse website gemaakt. Online adverteren is één, maar daarna moet de klant ook nog worden overgehaald tot actie, oftewel contact opnemen. We hebben de website niet alleen voorzien van een nieuwe stijl. De website is nu zó ingericht, dat de site de potentiële klanten zal overtuigen. De historie aan opdrachten komt duidelijk naar voren, samen met de grote herkenbare namen van bedrijven. Dit straalt betrouwbaarheid uit. Als kers op de taart kunnen bezoekers direct luisteren naar gemaakte podcasts. 

Google ads campagnes 

Iedereen kan een Google advertentie campagne maken, daar is niks moeilijks aan. Trek er een paar uurtjes voor uit en je hebt er één. Maar vaak zijn dit ongeleide projectielen. Een standaard advertentie schiet namelijk vrij random klanten af op jouw website. Zonder feedback van de site blijft dit een ‘domme’ advertentie. 

Slimme Google advertenties daarentegen krijgen feedback van de website. Daardoor weet Google hoe de klanten zich gedragen op de site. Ook meet Google of de door jouw gezette doelen worden behaald. Klikken mensen of je email, telefoonnummer of contactformulier? En wie zijn deze mensen precies? Door constante feedback weet Google steeds beter wie de betalende klanten zijn. Met deze data kan je advertenties steeds gerichter en efficiënter sturen. 

 
Ook dwingen wij Google, via de juiste instellingen om voor steeds een beetje minder geld, dezelfde conversies (bijv. een klant die je contactformulier invuld) te genereren. Hierdoor heeft Frederik maximale resultaat voor zijn investering in Google ads. 
 
Wil jij ook een vaste aanloop aan klanten elke maand, of een website laten maken? Overweeg dan om online te adverteren. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Delen:

Meer berichten

By Artistique

Link naar de website: www.byartistique.nl By Artistique wilde graag een website voor haar vijf kapsalons in regio Deventer laten maken. Het doel van de klant

Vaselientje Vertelt

Link naar de website: www.vaselientjevertelt.com In samenwerking met Amsterdam Academy Press hebben wij Joosje Asser geholpen met het zelfstandig uitgeven van haar boek. Joosje heeft het

FC Ter Apel ’96

Link naar de site: FC Ter Apel ’96  Voor FC Ter Apel ’96 hebben we een website gemaakt m.b.v. het platform Voetbalassist. De website wordt

PB Coachingsolutions

Wanneer je een website maakt, leer je duidelijk aangeven wat jouw bedrijf uniek maakt. Het verhaal van jouw bedrijf zet je dan zo overzichtelijk, duidelijk

Stuur mij een bericht

Chat openen
1
Scan de code
Hoi,

Even vrijblijvend bellen over jouw wensen?

Groetjes,

Frank