Hetgroenehuys.nl

Ter Apel’s bloemist. De website is geheel in de chique uitstraling van de winkel.

Link naar de website: hetgroenehuys.nl

In tijden van corona is een website met errors natuurlijk geen gezicht. Wanneer mensen niet naar de winkel kunnen komen is de online representatie extra belangrijk. Zo ook voor het Groene Huys in Ter Apel. 

Al een webshop? 

Nu was het zo dat Het Groene Huys al een webshop heeft bij een extern platform (Bloemplein). Het komt vaker voor dat ondernemers zich aansluiten bij een groter platform voor extra gemak en efficiëntie. Maar dit hoeft een website niet in de weg te staan. 

Daardoor heeft Het Groene Huys gekozen voor een inrichting met twee domeinen. Daar merkt een klant verder niks van. Het ene domein (hetgroenehuys.nl) is een one-pager, voor het opvangen van de online bezoekers. Bezoekers kunnen hier doornavigeren naar de contactgegevens, diensten of de webshop. Wanneer de bezoeker op ‘webshop’ klikt wordt deze automatisch doorgeleid hetgroenehuys.bloemplein.nl

Hiermee wordt voorkomen dat klanten die alleen contact zoeken gelijk in de webshop worden gedropt. 

Website of webshop nodig? 

Heeft u nou zelf een website, webshop of extra online vindbaarheid nodig? Neem dan vrijblijvend contact op, dan bespreken we uw situatie. 

 

Delen:

Meer berichten

Woont u in Den Haag en wilt u een website laten maken?

Teonbv.nl

Coen van Teon B.V. wilde graag een strakke website zonder poespas. De website ondersteunt bij de offline verkoop van hoge temperatuur warmtepompen.

website laten maken Sassenheim

Gpexlogistics.nl

Een conversie gerichte website met Google optimalisatie campagne voor de verkoop en verhuur van elektrische traplopers.

webshop laten maken tubbergen

Hairstudionatasja.nl

Een plek voor afspraken en het bestellen van professionele haarproducten. Alles voor de klant op één plek.

Podcastguru.nl

Een frisse nieuwe website voor de podcastmakers van Podcastguru.nl. Compleet met conversie gestuurde Google advertentie campagnes.

Stuur mij een bericht