Website laten maken – Sassenheim

Van Babywinkels tot elektrische traplopers. Wij zorgen voor een doelgerichte website die voor je werkt. Wil jij ook zo'n website laten maken? Bel ff, dan help ik je verder.
Website laten maken in Ter Apel of Sassenheim

Website laten maken in Sassenheim?

Dat kan! Wij zitten dan wel niet in de buurt, maar klanten helpen op afstand kan natuurlijk gewoon. En dat doen we zonder concessies, want persoonlijk contact is belangrijk. Via Zoom of teamviewer kan ik je op afstand helpen met elke vraag. Ook hebben wij veel klanten in Den Haag, dus we zijn redelijk vaak in de buurt te vinden. 

Van babywinkels tot traplopers

Of het nu gaat om webshops of websites, in welke branche dan ook. We helpen u graag. Zo hebben wij de website van Baby’s Paradijs en GPEX trapklimmers in Sassenheim mogen maken. 

Websites met een doel

Een website kan meerdere doelen hebben. Daarom is het belangrijk om dit doel vooraf vast te stellen. Voor Baby’s Paradijs is dit meteen duidelijk, een webshop betekend verkopen! Welke producten ga je in de picture zetten en waarop wil je worden gevonden? Dat zijn belangrijke vragen. 

GPEX in Sassenheim wil graag de markt bedienen met elektrische traplopers en elektrische steekwagens. Apparaten die ze nu al gebruiken voor het exporteren van kopieerapparaten – maar ook heel handig zijn voor de rest van Nederland. 

De klantwens? Een duidelijke website, waar de klant gericht op zijn doel kan afgaan. De klant moet een product kunnen bekijken, informatie inwinnen en een contactmoment initiëren. That’s it, verder geen poespas. Want: “complexe websites oogsten bewondering, eenvoudige websites oogsten klanten.” 

Wanneer het contact met de klant gelegd is, zit de taak van de website erop en neemt de business het over. Een website die voor je werkt dus, dat is hoe het hoort. 

Delen:

Meer berichten

By Artistique

Link naar de website: www.byartistique.nl By Artistique wilde graag een website voor haar vijf kapsalons in regio Deventer laten maken. Het doel van de klant

Vaselientje Vertelt

Link naar de website: www.vaselientjevertelt.com In samenwerking met Amsterdam Academy Press hebben wij Joosje Asser geholpen met het zelfstandig uitgeven van haar boek. Joosje heeft het

FC Ter Apel ’96

Link naar de site: FC Ter Apel ’96  Voor FC Ter Apel ’96 hebben we een website gemaakt m.b.v. het platform Voetbalassist. De website wordt

PB Coachingsolutions

Wanneer je een website maakt, leer je duidelijk aangeven wat jouw bedrijf uniek maakt. Het verhaal van jouw bedrijf zet je dan zo overzichtelijk, duidelijk

Stuur mij een bericht

Chat openen
1
Scan de code
Hoi,

Even vrijblijvend bellen over jouw wensen?

Groetjes,

Frank