Website laten maken in Ter Apel?

Bent u ondernemer in Ter Apel? Dan heeft u vast ook een lokale website. Veel ondernemers zullen het effect van een goed ingerichte website onderschatten. Zeker in een dorp als Ter Apel, want… ons kent ons. 

Waarom een website laten maken in Ter Apel?

… en omstreken. Dat zeg ik er even bij. Wij bouwen websites door het hele land, maar natuurlijk het liefst voor Ter Apel en daarbuiten. Want daar ben ik opgegroeid. Wat goed is om te beseffen, mensen zijn vaak gewoontediertjes. Ga maar eens na… wat doe je zelf wanneer je een hovenier nodig hebt in Ter Apel? Even Googlen toch? Of je wilt graag naar een andere kapper, dan pak je toch weer de mobiele telefoon erbij. 

Vervolgens maak je je keuze. Wie staan er allemaal op google? Zijn er goede reviews? Welke site ziet er een beetje degelijk uit? Wie geeft een goede eerste indruk? De ondernemers in Ter Apel die geen website hebben laten maken doen eigenlijk gelijk al niet meer mee in de strijd om de googlende klant. Om te zorgen dat de zoekende klant op jouw website terecht komt, zal je goed moeten scoren in Google. Ben je op zoek naar een hovenier in Ter Apel, dan check je vaan de eerste 2, soms 3 zoekresultaten. Dus daar wil je bij staan als ondernemer in ons mooie dorp. 

Mooi! De klant heeft op je website geklikt… en nu? Nu wil je op een zo duidelijk mogelijke manier, de klant bewegen tot actie. De klant komt namelijk met een doel op uw website, en daar maak je dankbaar gebruik van. Een complexe website laten maken oogst vaak veel bewondering. Maar een simpele, duidelijke en stijlvolle website oogst ook echt klanten. En dat wil je. 

Maar kan een website dan wel uit in Ter Apel?

Gelijk to the point… ja tuurlijk. Nog even terug naar het gewoontediertje. Een klant hoef je vaak maar één keer binnen te halen en deze komt vaker terug. Je gaat als het goed is zelf ook vaak naar dezelfde kapper, of belt dezelfde hovenier weer als je schutting is omgewaaid door storm Corrie. En daar speel je met je website handig op in. Als ondernemer in een dorp wil je klaar staan in Google, voor die nieuwe klant, die naar je op zoek is. 

Hoveniersbedrijf Heller

Nu we het toch over hoveniers hebben. Voor Hoveniersbedrijf Heller in Ter Apel hebben wij een website gemaakt. Een mooie duidelijke website, waar de klant gelijk in contact kan komen. Ook wil de klant vaak even zien wat je in huis hebt. Daarom hebben we gelijk ook een sectie gemaakt waarin je de laatste projecten kan bekijken. Geeft toch net dat stukje extra vertrouwen, als je ziet wat een hovenier al bij anderen in het dorp heeft gedaan. 

Maar dat is niet het enige. Als ondernemer wil je dat stukje extra vertrouwen natuurlijk geven, door gedane projecten op de site te plaatsen. Maar er is nog een ander belangrijk bijkomend voordeel. Wanneer je veel relevante berichten plaatst op je site, wordt je daar natuurlijk ook eerder op gevonden in Google. Een hovenier in Ter Apel die veel schrijft over Hovenieren in Ter Apel wordt natuurlijk snel gevonden op google als je zoekt op ‘hovenier Ter Apel’. Hoe simpel kan het zijn. 

Dus kan het uit om een website te laten maken? Vraag het Hovenier Heller. (Het antwoord is… ja!)

Website laten maken in Ter Apel

Haarstudio 37 - website laten maken in Sellingen

Ander voorbeeld… Mijlenver van Ter Apel ligt het pittoreske dorp Sellingen. En voor wie het zich nog afvraagt, moet ik nou een website laten maken als ondernemer in Sellingen? Ja duh… En ik zal uitleggen waarom. Ook de inwoners van Sellingen zijn gewoontediertjes. Dus 1x een klant binnenhalen, betekend terugkerende inkomsten. Daarbij gebeurt er nog iets anders interessants. Een website samen met een Google vermelding is overal zichtbaar. Mensen zien je bijvoorbeeld op maps. ‘Hé, er zit ook een nieuwe kapper in de straat. Eens even op de website kijken’. Eenmaal daar maakt de nieuwe klant misschien gelijk wel een afspraak. En dat wist ook Haarstudio 37.

Alleen daarom? Nee… Sellingen wordt in het voorjaar en in de zomer overspoelt met toeristen. Die moeten ook wel eens naar de kapper, aangezien de omliggende campings die vaak niet hebben. Wat doet de vakantieganger? Even googlen: ‘kapper sellingen’. Als ik naar mijn eigen gedrag kijk, bekijk ik hooguit 3 kappers en klik ik een website aan. Ziet het er een beetje degelijk uit? Dan druk ik op het telefoonnummer om te bellen. Het is dan natuurlijk fijn als het adres op google en op de site te vinden is, zodat je gelijk door kan klikken daar Google Maps. 

Wilt u ook graag een website laten maken in Sellingen, Ter Apel, Vlagtwedde of waar dan ook? Laat het ons weten!

Website laten maken in Emmen?

Ook zijn we vaak te vinden in Emmen. Om lokale ondernemers daar te laten scoren in Google. Zo is het autotuningsbedrijf Niro Tuning een nieuwe speler op de markt in Emmen. Daar hoort natuurlijk een website bij die scoort in Google. Samen met Niro Tuning publiceren wij wekelijks nieuwe getunede auto’s met relevante informatie voor klanten. Veel projecten publiceren straalt natuurlijk bakken met vertrouwen uit. Wel zo prettig als je mensen aan je dierbare auto wilt laten zitten.  Kijk ook eens op deze pagina voor meer informatie over een website laten maken in Emmen. 

Zelf een website laten maken?

Elk project beginnen we bij Frankly SEO met een persoonlijk gesprek. Dus woon je in de buurt? Dan komen we graag eens bij je langs. En anders gaan we gewoon (video)bellen, dan komen we er ook wel uit ;). Druk op die mooie rode knop hieronder, dan hebben we contact. 

Chat openen
1
Scan de code
Hoi,

Even vrijblijvend bellen over jouw wensen?

Groetjes,

Frank