Een complexe website oogst bewondering, een simpele website oogst klanten.

Website laten maken in Emmen

Wilt u een website laten maken in Emmen?  Dat kan! Bij Frankly SEO beginnen wij elk project met een persoonlijk gesprek. Vanuit Ter Apel komen wij graag bij u op bezoek om uw wensen door te nemen. Het belangrijkste voor ons is, om te begrijpen wat u graag uit een website zou willen halen. Gaat het alleen om een online visitekaartje? Of wilt u misschien online beter gevonden worden in Google? Iedereen heeft zo z’n eigen reden om een website op te richten. 

Bij het maken van een website is het belangrijk dat de website uw business goals ondersteunt. Een website is dan ook geen doel op zich, maar een middel om uw doelen te behalen. Voor het bouwen van websites komen wij verschillende doelen tegen: 

  • Informeren / bewustzijn creëren. 
  • Beter online vindbaar zijn. 
  • Contactmomenten genereren met potentiële klanten. 
  • Online verkopen. 
  • Klanten online afspraken laten maken. 
  • Etc. 

Elke website heeft een doel op zich. Daarom is het handig om de website daar ook op in te richten. Neem bijvoorbeeld de website van Niro Tuning in Emmen. 

Niro Tuning Emmen - Website laten maken

Niro Tuning uit Emmen wilde graag een website laten maken. Het belangrijkste voor klanten van een auto tuningsbedrijf is – net als bij elk ander bedrijf – dat de klant snel vindt wat hij of zij zoekt op de website. In het openingsscherm, bieden we daarom ook gelijk een mogelijkheid aan om de vermogenswinst te berekenen van een mogelijke autotuning. 

Ook is het voor een website in Emmen, belangrijk dat je makkelijk online gevonden wordt. Zoekt een klant op google naar ‘autotuning Emmen’ dan wil je gelijk tevoorschijn komen op Google. Daarom werken wij met Niro Tuning Emmen aan een goed vindbare website. Wij publiceren wekelijks content over de behaalde successen met klanten. Een website die veel relevante info heeft over verschillende vormen van autotuning in Emmen wordt natuurlijk sneller gevonden op die zoekwoorden dan gemiddeld. 

Frankly SEO is flexibel en elke klantrelatie is anders. Bij sommige klanten in Emmen kiezen wij ervoor om kant en klare teksten op te leveren. Voor andere websites in Emmen – zoals Niro Tuning – hebben we ervoor gekozen om samen relevante content te maken om gevonden te worden in Emmen. Vaak wordt er wekelijks even gebeld om de getunede auto’s door te nemen. Zij vertellen en wij maken daar mooie content van!

Woont u in Emmen en omgeving (of totaal ergens anders) en wilt u ook zo’n mooie klanten binnenhalende website? Druk dan op die mooie rode knop hieronder!

Chat openen
1
Scan de code
Hoi,

Even vrijblijvend bellen over jouw wensen?

Groetjes,

Frank