Nirotuning.nl

Nick en Robin zijn een nieuwe spelers in de auto-tuningmarkt. Ze bedienen hun klanten op locatie vanuit Emmen. Ze wilden graag een strakke en chique website laten maken.

Website laten maken Emmen 

Een website laten maken in Emmen die klanten binnen harkt? Wij weten hoe! 

Nirotuning wilde graag een strakke, stoere en chique website die de kundigheid van beide jongens benadrukt. Bij een professioneel bedrijf, hoort een professionele  website. En dat is gelukt. Puur en alleen al met de looks verslaat Nirotuning de concurrentie. Maar dat is niet de enige tactiek. 

Google optimalisatie

Samen met Nick van Nirotuning.nl werken we samen aan een Google strategie. Wij hebben speciale software waarmee wij een Google zoekwoorden strategie kunnen uitzetten. In welke fase bevindt de website zich, en welke zoekwoorden zijn haalbaar om op gevonden te worden? Vervolgs stellen wij een aantal haalbare zoekwoorden op, waar de klanten van Nirotuning waarschijnlijk op zullen zoeken. 

Daarna volgt het maken van geoptimaliseerde content. Elke maand gaan Nick en ik even zitten om content te maken op de website. Dit klinkt misschien droog, maar is eigenlijk heel simpel. Nick verteld wat hij de afgelopen maand voor klanten heeft gedaan. En ik schrijf het op, maar dan wel op een Google vriendelijke manier natuurlijk. 

Schrijf je veel over Autotuning Emmen, en is het relevant voor klanten wat je schrijft? Dan wordt je uiteindelijk gevonden op autotuning Emmen. Maar dat natuurlijk niet alleen. Ook staat Nirotuning nu bovenaan in Google op verschillende specialistische termen waar klanten uit de tuning-wereld op zoeken. 

Als gevolg weten de klanten Nirotuning nu goed te vinden via Google, in Emmen en omgeving. Dat is pas een website die voor je werkt. Wekelijks komen er meerdere aanvragen binnen. 

Wilt u ook graag een website laten maken waardoor klanten u automatisch weten te vinden? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Delen:

Meer berichten

By Artistique

Link naar de website: www.byartistique.nl By Artistique wilde graag een website voor haar vijf kapsalons in regio Deventer laten maken. Het doel van de klant

Vaselientje Vertelt

Link naar de website: www.vaselientjevertelt.com In samenwerking met Amsterdam Academy Press hebben wij Joosje Asser geholpen met het zelfstandig uitgeven van haar boek. Joosje heeft het

FC Ter Apel ’96

Link naar de site: FC Ter Apel ’96  Voor FC Ter Apel ’96 hebben we een website gemaakt m.b.v. het platform Voetbalassist. De website wordt

PB Coachingsolutions

Wanneer je een website maakt, leer je duidelijk aangeven wat jouw bedrijf uniek maakt. Het verhaal van jouw bedrijf zet je dan zo overzichtelijk, duidelijk

Stuur mij een bericht

Chat openen
1
Scan de code
Hoi,

Even vrijblijvend bellen over jouw wensen?

Groetjes,

Frank