Babysparadijs.nl

Een kinder- en babywinkel uit Sassenheim. De website bevat zo’n 1000 producten.
Website laten maken in Ter Apel of Sassenheim

Link naar website: Babysparadijs.nl

Kasia heeft een babywinkel in het centrum van Sassenheim. Ze verkoopt luxe kinderwagens, kindermeubels, babynestjes, wikkeldekens en nog veel meer. Al is tegenwoordig een offline winkel niet meer genoeg om weerstand te kunnen bieden tegen de grote spelers in de markt. Daarom hebben wij voor haar een webshop ontwikkeld. 

Webshop laten maken 

Een wordpress webshop is een uitstekende manier om online te verkopen. WordPress biedt doorgaans alle benodigde opties wat je zou verwachten van een professionele webshop. Veilig betalen met IDeal, integraties met PostNL en Bol.com of synchronisatie met social media winkels op Facebook en Instagram.
 

Maar er zijn meer mogelijkheden dan dat. Graag een kinderagen in 360-graden view bekijken of speciale regels voor levertijden instellen? Dat kan eenvoudig worden ingesteld. Of graag de best-sellers automatisch op de homepage, dat is allemaal geen probleem. 

Online adverteren 

Nu moet je als webshop-eigenaar niet naïef zijn en verwachten dat klanten massaal de webshop bestormen zonder dat je hier iets voor doet. Net als bij een offline winkel heb je een systeem nodig die zorgt voor de aanwas van nieuwe klanten. Kasia van Baby’s Paradijs gebruikt hiervoor advertenties op Facebook, Instagram en Google.  

Online adverteren zal voor veel mensen voelen als een flinke investering. Maar online adverteren doe je niet voor het goede doel. Online adverteren doe je omdat je er meer aan verdient dan dat je erin stopt. 

Facebook en Google bieden allerlei mogelijkheden om gevonden te worden door je klanten. Ads op Google, Youtube, Gmail, Facebook, Facebook Messenger, het kan allemaal. Foto’s, Video’s, product sliders… niets is te gek. 

Je eigen weg vinden 

Een webshop moet meestal zijn eigen weg even vinden. Daarom helpen wij je bij deze keuzes. Waar zitten je klanten? En, hoe gaan we deze bereiken? Uiteindelijk leidt deze zoektocht naar een kosteneffectieve manier van online adverteren. 

Delen:

Meer berichten

By Artistique

Link naar de website: www.byartistique.nl By Artistique wilde graag een website voor haar vijf kapsalons in regio Deventer laten maken. Het doel van de klant

Vaselientje Vertelt

Link naar de website: www.vaselientjevertelt.com In samenwerking met Amsterdam Academy Press hebben wij Joosje Asser geholpen met het zelfstandig uitgeven van haar boek. Joosje heeft het

FC Ter Apel ’96

Link naar de site: FC Ter Apel ’96  Voor FC Ter Apel ’96 hebben we een website gemaakt m.b.v. het platform Voetbalassist. De website wordt

PB Coachingsolutions

Wanneer je een website maakt, leer je duidelijk aangeven wat jouw bedrijf uniek maakt. Het verhaal van jouw bedrijf zet je dan zo overzichtelijk, duidelijk

Stuur mij een bericht

Chat openen
1
Scan de code
Hoi,

Even vrijblijvend bellen over jouw wensen?

Groetjes,

Frank