Professional Hairsolutions

Website in de kappersbranche laten maken in Emmen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat de klant zei

Uitstekende ervaringen met de diensten van Franklyseo. Frank werkt volgens afspraak en is vrijwel altijd bereikbaar. Hij denkt mee, en werkt vlot en accuraat aan oplossingen.

De klantwens

Jeroen besloot na jarenlange ervaring in de haarproductenbranche om voor zichzelf te beginnen. Onder zijn merknaam Professional Hairsolutions is Jeroen nu de enige Nederlandse leverancier voor het Italiaanse kappersmerk Ekre.

Jeroen wilde graag een WordPress-website laten maken met meerdere functies. Naast een professionele uitstraling van zijn bedrijf, een webshop en  plek voor informatie over zijn assortiment wilde Jeroen ook graag een B2B ordersysteem voor zijn klanten.

Omdat Jeroen de branche goed kent, konden we samen een goed ordersysteem bouwen op een afgeschermd gedeelte van de site.

Webshop met order systeem laten maken

Jeroen wilde graag een openbare webshop, die voor iedereen toegankelijk is. Deze webshop hebben we gerealiseerd met Woocommerce. Jeroen gaat deze webshop gebruiken om kappersproducten zoals kappersscharen te plaatsen.

Daarnaast worden de producten van Ekre, de Italiaanse fabrikant op een afgeschermd gedeelte van de webshop aangeboden. Klanten van Professional Hairsolutions kunnen hier eenvoudig in bulk bestellen. Het orderformulier is zo gebouwd dat dit voor de klant zo efficiënt mogelijk verloopt. Het afrekenen kan met IDeal of op rekening, wat gebruikelijk is in de kappersbranche. 

Pakbonnensysteem voor webshop

De webshop is voorzien van een facturatie- pakbonnensystem. Dit is wel zo overzichtelijk voor de klant en voor de distributiemedewerkers. Wanneer een bestelling wordt geplaatst, wordt er automatisch een pakbon aangemaakt (gesorteerd op artikelnummer) zodat de logistieke medewerkers hier zo goed mogelijk mee kunnen werken. 

Webshop op maat nodig?

Ik denk graag met je mee en maak hiervoor een aanbod op maat. Het belangrijkste is dat de webshop voor jou doet wat hij moet doen. Door standaard applicaties (zoals WordPress met Woocommerce) te gebruiken – voor de basis van de webshop – kan de webshop kostenefficiënt gebouwd worden. Daarnaast vullen we de webshop aan met maatwerk, zodat de ervaring aan de voor- en achterkant van de webshop moeiteloos aansluit bij jouw bedrijf.

Vrijblijvend contact

Heb je eens wens om zelf een webshop te beginnen? Je mag altijd even vrijblijvend contact opnemen. Dan bespreken we samen jouw situatie en stel ik een vrijbijvende offerte voor je op. 

Delen:

Meer berichten

De Roos Visuals

Soms heb je van die projecten, waar je heel blij van wordt. Dit was er zo eentje. De klantwens Angelique wilde graag een plek om

Wil je een website laten maken in Emmen en omgeving? Dat kan!

Elcatronics

De wens van de klant Michael van Elcatronics vond het tijd voor een make-over van de website. De oude website was gedateerd en niet meer

By Artistique

Link naar de website: www.byartistique.nl By Artistique wilde graag een website voor haar vijf kapsalons in regio Deventer laten maken. Het doel van de klant

Vaselientje Vertelt

Link naar de website: www.vaselientjevertelt.com In samenwerking met Amsterdam Academy Press hebben wij Joosje Asser geholpen met het zelfstandig uitgeven van haar boek. Joosje heeft het

Stuur mij een bericht

Chat openen
1
Scan de code
Hoi,

Even vrijblijvend bellen over jouw wensen?

Groetjes,

Frank