Hoveniersbedrijf-heller.nl

Als je gevonden wilt worden in Ter Apel, heb je een goed werkende website nodig, voor mobiel én PC. Dit hebben we dan ook voor Hoveniersbedrijf Heller geregeld.
Website laten maken in Ter Apel

Link naar website: hoveniersbedrijf-heller.nl

In de regio van Ter Apel werkt mond-op-mond reclame nog erg goed. Wat ondernemers vaak vergeten is dat de website hier ook een rol in speelt. Wat doen mensen na of tijdens de ‘mond-op-mond’ reclame? Toch even Googelen! 

Bovenaan in Google staan 

Sinds één jaar is Marc actief met Google optimalisatie in Ter Apel. Marc: “Ik heb het afgelopen jaar meer klanten via de website gehad dan in de afgelopen 15 jaar met de oude website.” En dat zijn er nogal wat. 
 

Voor het hoveniersbedrijf was de belangrijkste inhaalslag dat de nieuwe website nu responsive is; goed leesbaar op alle apparaten dus. De meerderheid van je bezoekers zullen tegenwoordig via de mobiele telefoon op je website komen. 

Daarbij uploaden we geregeld nieuwe content op de website. Marc verteld mij wat hij heeft gedaan deze maand en levert daar foto’s bij. Vervolgens maken wij hier geoptimaliseerde – Google vriendelijke – content van. Hierdoor is Marc in één jaar tijd gestegen in Google en in het bezoekersaantal aanzienlijk toegenomen. Als allerbelangrijkste zien we dat het aantal nieuwe aanvragen via de website ook flink is gestegen. Daar doen we het natuurlijk uiteindelijk voor. 

Website laten maken?

Wil je nou zelf ook een website die bijna automatisch nieuwe klanten in uw omgeving scoort? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Dan bespreken we samen de opties. 

Delen:

Meer berichten

By Artistique

Link naar de website: www.byartistique.nl By Artistique wilde graag een website voor haar vijf kapsalons in regio Deventer laten maken. Het doel van de klant

Vaselientje Vertelt

Link naar de website: www.vaselientjevertelt.com In samenwerking met Amsterdam Academy Press hebben wij Joosje Asser geholpen met het zelfstandig uitgeven van haar boek. Joosje heeft het

FC Ter Apel ’96

Link naar de site: FC Ter Apel ’96  Voor FC Ter Apel ’96 hebben we een website gemaakt m.b.v. het platform Voetbalassist. De website wordt

PB Coachingsolutions

Wanneer je een website maakt, leer je duidelijk aangeven wat jouw bedrijf uniek maakt. Het verhaal van jouw bedrijf zet je dan zo overzichtelijk, duidelijk

Stuur mij een bericht

Chat openen
1
Scan de code
Hoi,

Even vrijblijvend bellen over jouw wensen?

Groetjes,

Frank