Hoveniersbedrijf-heller.nl

Als je gevonden wilt worden in Ter Apel, heb je een goed werkende website nodig, voor mobiel én PC. Dit hebben we dan ook voor Hoveniersbedrijf Heller geregeld.
Website laten maken in Ter Apel

Link naar website: hoveniersbedrijf-heller.nl

In de regio van Ter Apel werkt mond-op-mond reclame nog erg goed. Wat ondernemers vaak vergeten is dat de website hier ook een rol in speelt. Wat doen mensen na of tijdens de ‘mond-op-mond’ reclame? Toch even Googelen! 

Bovenaan in Google staan 

Sinds één jaar is Marc actief met Google optimalisatie in Ter Apel. Marc: “Ik heb het afgelopen jaar meer klanten via de website gehad dan in de afgelopen 15 jaar met de oude website.” En dat zijn er nogal wat. 
 

Voor het hoveniersbedrijf was de belangrijkste inhaalslag dat de nieuwe website nu responsive is; goed leesbaar op alle apparaten dus. De meerderheid van je bezoekers zullen tegenwoordig via de mobiele telefoon op je website komen. 

Daarbij uploaden we geregeld nieuwe content op de website. Marc verteld mij wat hij heeft gedaan deze maand en levert daar foto’s bij. Vervolgens maken wij hier geoptimaliseerde – Google vriendelijke – content van. Hierdoor is Marc in één jaar tijd gestegen in Google en in het bezoekersaantal aanzienlijk toegenomen. Als allerbelangrijkste zien we dat het aantal nieuwe aanvragen via de website ook flink is gestegen. Daar doen we het natuurlijk uiteindelijk voor. 

Website laten maken?

Wil je nou zelf ook een website die bijna automatisch nieuwe klanten in uw omgeving scoort? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Dan bespreken we samen de opties. 

Delen:

Meer berichten

De Roos Visuals

Soms heb je van die projecten, waar je heel blij van wordt. Dit was er zo eentje. De klantwens Angelique wilde graag een plek om

Wil je een website laten maken in Emmen en omgeving? Dat kan!

Elcatronics

De wens van de klant Michael van Elcatronics vond het tijd voor een make-over van de website. De oude website was gedateerd en niet meer

Website in de kappersbranche laten maken in Emmen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Professional Hairsolutions

Wat de klant zei Uitstekende ervaringen met de diensten van Franklyseo. Frank werkt volgens afspraak en is vrijwel altijd bereikbaar. Hij denkt mee, en werkt

By Artistique

Link naar de website: www.byartistique.nl By Artistique wilde graag een website voor haar vijf kapsalons in regio Deventer laten maken. Het doel van de klant

Stuur mij een bericht

Chat openen
1
Scan de code
Hoi,

Even vrijblijvend bellen over jouw wensen?

Groetjes,

Frank