De Roos Visuals

Soms heb je van die projecten, waar je heel blij van wordt. Dit was er zo eentje.

De klantwens

Angelique wilde graag een plek om haar diensten en producten aan te bieden. Angelique maakt graag visuals voor management- en coachingsmodellen. Dit kunnen standaard modellen zijn, of op maat gemaakte modellen (in eigen huisstijl).

Maatwerk website laten maken

De website Deroosvisuals.nl is gebouwd, met WordPress en Woocommerce als basis. Deze basis gebruiken we om kostenefficiënt de basis van een behoorlijk complete webshop in één keer neer te zetten. 

Vervolgens breiden we deze basis uit met allerlei functies die aansluiten bij de wens van de klant. Zo kan deze webshop bijv.: 

  • Volledig automatisch betaalde lidmaatschappen aanbieden. 
  • SEPA-incasso’s uitvoeren
  • De site veranderd op basis van het lidmaatschap van de klant. Zo worden de prijzen en maximaal te downloaden producten aangepast op basis van de gebruiker. 
  • De klant kan met een bepaald lidmaatschap Visuals in eigen huisstijl bestellen. Hiervoor worden aparte mails aan de achterkant getriggerd zodat de eigenaar actie kan ondernemen. 
  • De klant heeft een eigen portaal om zijn / haar lidmaatschappen en eerder gekochte visuals te beheren. 
Voor ons is het belangrijk om de manier van werken van onze klanten en websitebezoekers volledig te doorgronden. Zo maken we websites die doen wat er van wordt verwacht. 

Ook zo'n website?

Laten we even vrijblijvend kennismaken om al jouw wensen door te nemen. Wil je bijv. een website laten maken in Emmen of Ter Apel? Dan komen we graag bij je langs op locatie.

Zit je wat verder weg? Dan is dat ook geen probleem. Vaak spreken we dan af via bijv. Teams. Zo houden we de kosten laag. Door het delen van schermen kijken we beide naar hetzelfde en kunnen we ideëen bespreken alsof we bij elkaar aan tafel zitten. 

Delen:

Meer berichten

Wil je een website laten maken in Emmen en omgeving? Dat kan!

Elcatronics

De wens van de klant Michael van Elcatronics vond het tijd voor een make-over van de website. De oude website was gedateerd en niet meer

Website in de kappersbranche laten maken in Emmen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Professional Hairsolutions

Wat de klant zei Uitstekende ervaringen met de diensten van Franklyseo. Frank werkt volgens afspraak en is vrijwel altijd bereikbaar. Hij denkt mee, en werkt

By Artistique

Link naar de website: www.byartistique.nl By Artistique wilde graag een website voor haar vijf kapsalons in regio Deventer laten maken. Het doel van de klant

Vaselientje Vertelt

Link naar de website: www.vaselientjevertelt.com In samenwerking met Amsterdam Academy Press hebben wij Joosje Asser geholpen met het zelfstandig uitgeven van haar boek. Joosje heeft het

Stuur mij een bericht

Chat openen
1
Scan de code
Hoi,

Even vrijblijvend bellen over jouw wensen?

Groetjes,

Frank